U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Onderhoud:

Schilderwerk speelt een grote rol in het onderhoud. Schilderwerk is aan onderhoud toe als de verf poedert, onvoldoende hecht of als de verf barst of bladdert. Onderhoud is van groot belang voor het behoud van uw woning. Wij kunnen uw huis jarenlang een goede uitstraling geven. Op al onze werkzaamheden geven wij garantie, zowel voor binnen als voor buiten,  afhankelijk van het toe te passen verfsysteem, voor minimaal 4 tot 7 jaar. Dit ligt uiteraard aan de behandeling die wij mogen toepassen. 

 

 

Wij zijn gespecialiseerd in;

Alle soorten schilderwerk voor binnen en buiten;

Muurverf werk voor binnen en buiten;

Behangen;

Herstelwerk van houtrot;

Het vernieuwen van glaslatten, kit en stopverf zomen;

Wij geven kleuradviezen;

Zijn gespecialiseerd in het geven van verf technische adviezen;

Oude technieken (ook wel genoemd decoratieve technieken);

Restauratie werkzaamheden.

 

Wie is Jan Dibbets?

Jan Dibbets is geboren in Doesburg en woonachtig in Huissen. Hij is gespecialiseerd in alle onderhouds-schilderwerken, oude technieken en decoratietechnie-ken. Na  de Technische School is hij de opleiding aan de NIMETO (Meester Schilder vakop-leiding) te Utrecht gaan volgen en hier is hij tot op heden nog elke winter op de zaterdag te vinden voor het bijspijkeren en onderhouden van de cursus “Oude Technieken”. Na veel praktijk ervaring opgedaan  te hebben bij enkele schilders- en restauratie-bedrijven was hij in juli 1981 zover om een eigen schilders-bedrijf te gaan starten.  Het is een allround schildersbedrijf geworden met als doel klantgerichtheid, betrouwbaar, flexibel zijn en hoogwaardige producten gebruiken. Door gebruik te maken van hoogwaardige producten kan Dibbets schilderwerk & decoratie duurzaam, mooi en kwalitatief schilderwerk maken. In de loop der jaren heeft hij zich door scholing en mooie opdrachten verder ontwikkelt tot een echte Meester Schilder. De opdrachtgevers van nu kunnen daarom altijd rekenen op kennis en vakwerk van de erkend “Betere Schilder”. Voorheen; AF-erkend en erkend NL Garantie schilder.

Tevens is hij zeer uniek omdat hij de toepassing van "Oude Technieken" met de huidige generatie binnen verven op waterbasis schildert. Dit met het oog op ons milieu.


Keurmerk vakopleiding Meester-schilder  "NIMETO" 

Nationaal Instituut Middelbaar Economisch Technisch Onderwijs