U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto's van enkele projecten:

 

Op deze pagina houden wij u op de hoogte met enkele foto's, zodat u een kleine impressie van de werkzaamheden krijgt die in de afgelopen jaren gerealiseerd zijn door J. Dibbets schilderwerk & decoratie. Onder andere hout- en marmerimitatie, vergulden, buiten- en binnenschilderwerk. Kom regelmatig terug en bekijk deze pagina voor de actuele foto' s van de projecten en werkzaamheden. Mocht dit nog geen goede indruk geven kunt u ons ook volgen via Facebook of neem contact op. 

 

 

Wie is Jan Dibbets?

Jan Dibbets is geboren in Doesburg en woonachtig in Huissen. Hij is gespecialiseerd in alle onderhouds-schilderwerken, oude technieken en decoratietechnie-ken. Na  de Technische School is hij de opleiding aan de NIMETO (Meester Schilder vakop-leiding) te Utrecht gaan volgen en hier is hij tot op heden nog elke winter op de zaterdag te vinden voor het bijspijkeren en onderhouden van de cursus “Oude Technieken”. Na veel praktijk ervaring opgedaan  te hebben bij enkele schilders- en restauratie-bedrijven was hij in juli 1981 zover om een eigen schilders-bedrijf te gaan starten.  Het is een allround schildersbedrijf geworden met als doel klantgerichtheid, betrouwbaar, flexibel zijn en hoogwaardige producten gebruiken. Door gebruik te maken van hoogwaardige producten kan Dibbets schilderwerk & decoratie duurzaam, mooi en kwalitatief schilderwerk maken. In de loop der jaren heeft hij zich door scholing en mooie opdrachten verder ontwikkelt tot een echte Meester Schilder. De opdrachtgevers van nu kunnen daarom altijd rekenen op kennis en vakwerk van de erkend “Betere Schilder”. Voorheen; AF-erkend en erkend NL Garantie schilder.

Tevens is hij zeer uniek omdat hij de toepassing van "Oude Technieken" met de huidige generatie binnen verven op waterbasis schildert. Dit met het oog op ons milieu.


Keurmerk vakopleiding Meester-schilder  "NIMETO" 

Nationaal Instituut Middelbaar Economisch Technisch Onderwijs