U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Velden gemarkeerd met * zijn vereist.

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze producten en diensten of vraag vrijblijvend om een offerte. 

J. Dibbets schilderwerk & decoratie

Zwaardhof 13

HUISSEN

Nederland

Telefoon: 31-026-3254316

Mobiel: 0620950156

E-mail: jdibbets@dibbetsschilder.nl

www.dibbetsschilder.nl 

 


J. Dibbets schilderwerk & decoratie dankt u voor het bezoek aan de site. Wij vertrouwen erop dat u nuttige informatie heeft opgedaan en zien u graag terug.

Wie is Jan Dibbets?

Jan Dibbets is geboren in Doesburg en woonachtig in Huissen. Hij is gespecialiseerd in alle onderhouds-schilderwerken, oude technieken en decoratietechnie-ken. Na  de Technische School is hij de opleiding aan de NIMETO (Meester Schilder vakop-leiding) te Utrecht gaan volgen en hier is hij tot op heden nog elke winter op de zaterdag te vinden voor het bijspijkeren en onderhouden van de cursus “Oude Technieken”. Na veel praktijk ervaring opgedaan  te hebben bij enkele schilders- en restauratie-bedrijven was hij in juli 1981 zover om een eigen schilders-bedrijf te gaan starten.  Het is een allround schildersbedrijf geworden met als doel klantgerichtheid, betrouwbaar, flexibel zijn en hoogwaardige producten gebruiken. Door gebruik te maken van hoogwaardige producten kan Dibbets schilderwerk & decoratie duurzaam, mooi en kwalitatief schilderwerk maken. In de loop der jaren heeft hij zich door scholing en mooie opdrachten verder ontwikkelt tot een echte Meester Schilder. De opdrachtgevers van nu kunnen daarom altijd rekenen op kennis en vakwerk van de erkend “Betere Schilder”. Voorheen; AF-erkend en erkend NL Garantie schilder.

Tevens is hij zeer uniek omdat hij de toepassing van "Oude Technieken" met de huidige generatie binnen verven op waterbasis schildert. Dit met het oog op ons milieu.


Keurmerk vakopleiding Meester-schilder  "NIMETO" 

Nationaal Instituut Middelbaar Economisch Technisch Onderwijs